Aanmelden voor nieuwsbrief

Levertijden / Retour zendingen / Disclaimer

1. Leveringen en levertijden:

J&E Reinigingsproducten levert aan zowel particulieren als bedrijven en organisaties in Nederland, België en Duitsland.

Afbeeldingen

De afbeeldingen op de website kunnen af en toe afwijken van de goederen die aan u wordt geleverd. Sommige leveranciers hebben de neiging kleuren van producten te veranderen zonder haar klanten daarvan op de hoogte te stellen. Wij streven erna om alle informatie op onze website zo accuraat mogelijk weer te geven.

Verzendkosten

In Nederland worden er alleen verzendkosten berekend bij orders beneden € 75,00 (netto, exclusief BTW). Uw bijdrage in de verzendkosten bedraagt € 6,75

In België en Duitsland worden er alleen verzendkosten berekend bij orders beneden € 150,00 (netto, exclusief BTW). Uw bijdrage in de verzendkosten bedraagt € 13,50.

BTW

Voor verzending naar België en Duitsland geldt een 0% BTW tarief, mits u uw BTW nummer aan ons doorgeeft. Als u geen BTW nummer heeft of als u dit niet aan ons kenbaar maakt tijdens het plaatsen van de opdracht dan zijn wij gedwongen om de normale Nederlandse BTW tarief van 21% in rekening te brengen. Dit alles conform de regels van de Nederlandse belastingdienst betreffende BTW heffingen.

Levertijd:

De goederen worden gemiddeld tussen de 2 en 3 werkdagen, na ontvangst van uw betaling, aan u verstuurd. Afhankelijk van de snelheid van u, de vervoerder en het land betekent dit dat u meestal binnen 3-5 werkdagen de goederen in uw bezit zal hebben.

In de webshop kunt u de voorraad van producten bekijken. Voor die producten die wij niet op voorraad hebben is de normale levertijd 3 tot 5 werkdagen, af Arnhem. Voor de zekerheid is het verstandig eerst contact met ons op te nemen betreffende de actuele voorraad en de leertijd.

Zelf afhalen:

U bent altijd welkom om zelf uw goederen op te halen. Ons afhaalcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur open. Na 13.00 uur is het alleen mogelijk ons op afspraak te bezoeken of goederen af te halen.

 

2. Retour zendingen:

Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen of te retourneren. U draagt daarbij zelf op voor de kosten van terugzending.

Reclamaties dienen te worden gedaan binnen 14 dagen na levering. Indien u goederen retour wenst te zenden neemt u telefonisch of per email contact met ons op, u ontvangt een retourzendingsnummer welke u vermeldt bij uw retourzending.

De goederen kunnen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en dienen, indien mogelijk, in de originele verpakking zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of gedragen zijn. Geopende of aangebroken flacons of cans reinigingsmiddelen kunnen niet worden geretourneerd.

U kunt uitgebreidere informatie vinden in onze Algemene Voorwaarden.

 

3. Disclaimer J&E Reinigingsproducten:

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is het met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandelen en beveiligen van persoonlijke gegevens van cliënten. J&E Reinigingsproducten beperkt de verzameling en het gebruik van gegevens slechts tot datgene wat noodzakelijk is om het gewenste niveau van dienstverlening aan zijn klanten te kunnen bieden. J&E Reinigingsproducten zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven en stelt uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het kan echter onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden op de website aantreft. Voor onvolledige of onjuiste informatie die op deze website gevonden wordt, kan J&E Reinigingsproducten op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden.

Ook aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade, die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

J&E Reinigingsproducten vrijwaart zich voor enige vorm van aansprakelijkheid vanwege een belemmerde toegang tot de eigen website of de websites van derden en geeft geen garantie met betrekking tot het functioneren van de website. Tevens is J&E Reinigingsproducten niet aansprakelijk voor eventuele virussen op de site of de server die de informatie toegankelijk maakt.

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Uitvoering, kleur en/of samenstelling van getoonde artikelen zijn slechts ter indicatie. De fabrikanten van J&E Reinigingsproducten hebben het recht om wijzigingen ten behoeve van productverbetering of enig andere reden, zonder vooraankondiging, toe te passen.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen. Maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid door stroomstoring, netwerkstoring of andere calamiteiten.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij J&E Reinigingsproducten of bij derden die met toestemming dit (beeld) materiaal beschikbaar hebben gesteld aan J&E Reinigingsproducten. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van J&E Reinigingsproducten.

Wijzigen van de Disclaimer

J&E Reinigingsproducten houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. Wijzigingen worden op deze pagina bijgewerkt. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 31 juli 2014

 
What do you want to do ?
New mail